0-24  ›  +36 30 929 7006

Hevederzár szerelés

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

„Jók a záraink, jók az áraink! – győződjék meg róla!”

gyors munka ajtónyitás zárcsere zárjavítás zárszerelés

Igyekszünk nyereségesen dolgozni. Mégis, ha megnéz más céget, láthatja, hogy az „ár-minőség arányt” figyelembe véve: olcsóbbak vagyunk.

 

(Fontos megjegyezni, hogy nem munkaközvetítő diszpécserszolgálatként működünk, mint ami egyre jellemzőbb Budapesten. Családi vállalkozásként kezdtük 1991-ben, mint zárszerviz gyorsszolgálat. Bár nekünk is gondot okoz a kapacitásunk növelésében a mai Magyarországra jellemző szakemberhiány, mégis sikerült olyan szakemberekből álló csapatot összekovácsolni, amellyel manapság igen kevés szolgáltató büszkélkedhet.)

 

Nagyságrendi munkadíj árainkat alább megtalálja. Pontosabb árért, kérem, hívjon bennünket, vagy írja meg a részleteket e-mailben - célszerű fényképet is mellékelnie, mert annál pontosabban meg tudjuk határozni a munkadíjat és az esetleges anyagköltséget.

(Amennyiben azonnali ajtónyitásra van szüksége, úgy kérem telefonáljon; bár normál munkaidőben az e-mailekre is azonnal reagálunk!)

Kiszállási díj:

 

Budapesten és vonzáskörzetében a kiszállási díjat nem hárítjuk az Ügyfélre. Azt csak abban az esetben kérjük el, ha a munkavégzésre - önhibánkon kívül - nem kerülhet sor!

 

(3.800.- forintot kérünk hiba-megállapítás, felmérés esetén, amennyiben a munkavégzésre nem kerül sor.)

 

 

Munkadíj:

 

Számos zárral, ajtóval, ráccsal, kapuval, ablakkal kapcsolatos munkát végzünk, amelyek munkadíjai eltérők, de 5800-15800 forint között jellemzők:

 

5.800-12.800 forint között alakul…

…egy zárszervizes munka díja. A pontosabb összegre természetesen telefonon érdemes kitérni, mert függ az aktuális kapacitásunktól és a konkrét feladattól, ill. annak mennyiségétől.

Kapacitás tekintetében: hétköznap 5 szervizautóval dolgozunk párhuzamosan, így rövidebb idő alatt, kisebb útiköltséggel kijutunk a helyszínre, főleg, ha tudunk előre időpontot egyeztetni. Hétvégén és éjszaka is dolgozunk, de kisebb kapacitással. Érdemes rákérdezni telefonon, hogy van e környéken zárszerelőnk, hogy a legkedvezőbb áron tudjunk menni Önhöz.

Konkrét feladat tekintetében: számít, hogy milyen ajtóval, ill. milyen zárral kell foglalkozni, mert a forgalomban lévő ajtók zárjai sok esetben komoly szakértelmet és felszereltséget igényelnek.

(Egy műszaki ajtónyitás-, vagy zárcsere eszköz- és termékigénye egyébként igen jelentős. Nálunk szinte minden esetben rendelkezésre áll a szervizautóban a megfelelő zár, alkatrész, így csak egy alkalommal kell munkadíjat fizetni. Egyébként ezért tehetjük meg, hogy külön kiszállási díjat nem kérünk.)

 

12.800-15.800 forint körül alakul…

…egy hegesztéssel járó lakatosmunka, egy asztalosmunka, egy komolyabb biztonsági ajtó nyitásának-, vagy egy befeszítést gátló hevederzár szerelésének díja.

(Ilyen munkák jellemzően komolyabb műszaki tartalommal rendelkező ajtókkal, trezorzárakkal adódhatnak; ill. kertkapu, garázsajtó, ablak, terasz/erkélyajtó hegesztési feladatainál, zsanérproblémáinál, és/vagy a nyílászáró szerkezetét érintő javítások esetén.)

 

 

Általános nyílászáró-szervizként nagyobb zárrendszerek telepítésére és - tűzvédelmi munkák tekintetében - tűzgátló nyílászárók karbantartására és javítására is rendszeresen vállalkozunk országszerte.

 

Egyik legkomolyabb referenciánk egyébként maga az Euro Elzett, amelynek kivitelezői képviseletével is cégünket bízzák meg 2017-től rendszeresen.

 

 

Anyagköltség:

A munkadíj mellett esetleges anyagköltséggel szükséges kalkulálni.
Szervizautóink mobil szakboltnak tekinthetők. Az egyszerűbb záraktól (szobaajtó-zár, kukatároló-zár, postaláda-zár), a biztonsági zárakig (törésvédett-zár, másolásvédett zár, biztonsági ajtó zár, műanyagajtó zár, többpontos zár) van választék.

Nem gyűjtünk garanciális munkákat, így tőlünk kínai (ANBO, GMB, SIB…) zárbetétet nem tud vásárolni.
Ajtó és pénztárca függvénye, hogy milyen zár kerül beszerelésre. Akad olyan kertkapu, ami az 5000 forintos zárbetétet sem érdemli meg és akad olyan biztonsági ajtó is, amibe a 35000 forintos másolásvédett „Mottura” biztonsági zár, vagy egy tollas kulcsos trezorzár való.


Minden esetben felkínálunk olcsóbb és javaslunk biztonságosabb lehetőségeket is.

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Néhány példa termékeink közül

  • zár-betét (Abus, Mul-T-Lock, Mottura): 2800-47000.- (bejárati ajtóba ajánlott: 5800-32000.-)

  • bevésőzár (Elzett, Gege, Titan, Kale, Nemef): 2000-8800.- (bejárati ajtó, ill. beltéri ajtó esetén)

  • másodzár (Elzett, LOB, Titan, Mottura): 4600-38000.- (bejárati ajtó esetén)

  • portálzár (Elzett, Tesa, MCM, Schüco): 3800-17800.- (lépcsőházi portál, kapu, rács esetén)

  • többpontos-zár (GU, FUHR, KFV, Elzett, Mul-T-Lock): 10000-38000.- (faajtó, műanyag ajtó és biztonságiajtó esetén)

  • ablakzár (Elzett, Roto, Abus): 3000-28000.- (faablak, műanyag ablak, ill. teraszajtó, erkélyajtó esetén)

  • trezorzár (Mottura, Cisa, CR, SAB, Viro / Cerutti, Dierre, Securemme): 20000-50000.- (biztonsági ajtó esetén)

  • törésvédő pajzs (Elga, Abus, Hoppe): 2800-16800.- (zárbetét védelem esetén - hengerzár-törés, zárhúzás ellen)

  • hevederzárak (Biztibuk, Mottura, Presidium): 35000-48000.- (egyszárnyú ajtó, kétszárnyú ajtó, vízszintes hevederzár, függőleges hevederzár)

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!